powered by Agones.gr - opap

13 Δεκ 2011

Ο Παπαδήμος, η Τριμερής επιτροπή(trilateral commission) και ο Παπαχελάς

 Εντελώς τυχαία ο τωρινός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος οπως και ο ιταλός ομόλογος Mario Monti,που ''εκλέχτηκαν'' σχεδον ταυτόχρονα ειναι μέλη μιας ελιτίστικης ''αποκρυφιστικής'' επιτροπης που ιδρύθηκε απο τον Ροκφέλερ(ζάμπλουτο εβραίο επιχειρηματία) με σκοπο την παγκόσμια οικονομικη δικτατορία...

Την ίδια ημέρα που ανακοινώνεται η επιλογή του κ. Παπαδήμου, ως πρωθυπουργού της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, ανακοινώθηκε και η επιλογή του Μόντι στην Ιταλία για την αντικατάσταση του Μπερλουσκόνι.
Σύμφωνα με το έγγραφο που παραθέτουμε, και οι δύο αυτές “ξεχωριστές” προσωπικότητες ανήκουν στη Τριμελή Επιτροπή (Trilateral Commission). Ο Μόντι ανήκει στην εκτελεστική της επιτροπή και ο κ. Παπαδήμος είναι μέλος της, όπως και ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς. Η Τριμελής Επιτροπή ιδρύθηκε το 1973 από τον Ροκφέλερ, ως μη κυβερνητική οργάνωση, για να επιδιωχθεί η καλύτερη συνεργασία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρώπης και της Ιαπωνίας. Έχουν γραφτεί πολλά για τον ρόλο αυτής της ομάδας στη διαμόρφωση της διεθνούς πολιτικής και την εμπλοκή της σε κρατικές αποφάσεις.
Ο Zbigniew Brzezinski, καθηγητής στο Columbia University και σύμβουλος του Ροκφέλερ, άφησε τη θέση του στο Πανεπιστήμιο για να αφοσιωθεί στην οργάνωση αυτής της ομάδας. Ο Τσόμσκι, σε άρθρο του το 1981 για την προεδρία Κάρτερ, αναφέρει ότι όλες οι κρίσιμες κυβερνητικές θέσεις είχαν δοθεί σε μέλη της Τριμελούς Επιτροπής. Για τη συγκρότηση αυτής της επιτροπής ο Τσόμσκι αναφέρει ότι προέρχεται από επικεφαλής επιχειρήσεων και τραπεζών, κυβερνήτες, μέλη του Κογκρέσου, ακαδημαϊκούς καθηγητές και ότι η νέα "trilateralism" αντανακλά τη συνειδητοποίηση ότι το διεθνές σύστημα τώρα απαιτεί “μια αληθινή κοινή διεύθυνση (management)”, όπως αναφέρει έκθεση της ίδιας της Επιτροπής.
mr 24/7
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr