powered by Agones.gr - opap

6 Φεβ 2011

Τι 20, τι 30, τι 50;

ΔΕΙΤΕ: Τις 10 πιο όμορφες γυναίκες, άνω των 50

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία, και αυτό το αποδεικνύουν οι 50αρες της showbiz, που ανατρέπουν τα όσα λέγονται για τα πρότυπα ομορφιάς.

Η Iman παρά τα 56 της χρόνια μπορεί ακόμα με την εμφάνισή της να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Το σούπερ μόντελ και τηλεπερσόνα έχει δηλώσει παλαιότερα για την εμφάνισή της: «Το να νιώθεις όμορφος δεν έχει να κάνει με τη μόδα, ή κάποιο συγκεκριμένο τρόπο ντυσίματος. Σημασία έχει να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Δεν έχει σημασία η ηλικία ή το χρώμα του δέρματος, αλλά το να αγαπάς το δέρμα που έχεις».


Η 53χρονη Sharon Stone δε διστάζει να πρωταγωνιστήσει γυμνή από την μέση και πάνω στην ταινία του 2010 «Paris Match», για την οποία μάλιστα είχε δηλώσει: «Υπάρχει μια συγκεκριμένη ηλικία που μας επιτρέπει τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι, αν πρέπει να δείξουμε το σώμα μας;».


Η Michelle Pfeiffer έκλεισε τα 53 χρόνια και εξακολουθεί να δείχνει όμορφη. Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως «Το καλό με το να γίνεσαι 50, είναι ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο πράγμα. Περνάς τόσο πολύ χρόνο σκεπτόμενος και με τον φόβο γι’ αυτό, και μετά έρχεται και περνάει. Για μένα ήταν κάτι απελευθερωτικό».


Η 66χρονη Jaclyn Smith είναι το ίδιο όμορφη με την εποχή που υποδυόταν έναν από τους θρυλικούς «Αγγέλους του Τσάρλυ». «Αισθάνομαι τα νιάτα να βρίσκονται μέσα μου και όχι έξω, κυρίως όταν περιβάλλομαι με αγάπη από την οικογένειά μου», είπε η Jaclyn.


Η Madonna είναι από τις γυναίκες που όσο κι αν μεγαλώνει δεν χάνει τη γοητεία της καθώς ο τίτλος της «βασίλισσας της ποπ» της ανήκει δικαιωματικά. Η 53χρονη Madonna γυμνάζεται καθημερινά αφού διαθέτει και δικό της γυμναστήριο. «Έφτασα σε μια ηλικία που επιτρέπω στον εαυτό μου να έχει ήρεμες φάσεις στη ζωή μου και μαθαίνω να τις απολαμβάνω».


Γεννημένη στις 3 Δεκεμβρίου του 1960, η Julianne Moore αποτελεί μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood. Μόλις έναν χρόνο πριν δε φοβήθηκε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Chloe» που περιλάμβανε αρκετές προκλητικές σκηνές με την συμπρωταγωνίστρια της Amanda Seyfried, ενώ φέτος την είδαμε να ποζάρει στο φακό του Karl Lagerfeld ως η Ελληνίδα θεά Ήρα. Μάλιστα χαρακτηρίζει αστειευόμενη τον εαυτό της ως «εκατό χρονών μοντέλο».


Η Kim Basinger συνεχίζει να είναι το ίδιο όμορφη ακόμα και στα 58 της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, προκαλούσε συχνά στις ταινίες της με την τολμηρή της εμφάνιση. Όπως εξομολογήθηκε και η ίδια: « Εύχομαι να υιοθετούσαμε σαν χώρα περισσότερο τον Ευρωπαϊκό τρόπο σκέψης σε ότι έχει να κάνει με την ηλικία. Υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση ακόμα και από όταν είμαστε παιδιά».


H Oprah Winfrey είναι μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο, και αναμφισβήτητα η πιο πετυχημένη παρουσιάστρια της Αμερικής. Η 57χρονη Oprah δείχνει ακόμα όμορφη και λαμπερή, κάτι που όπως λέει και η ίδια το οφείλει στην προσωπική της μακιγιέρ.


Η 62χρονη ηθοποιός Meryl Streep συνδυάζει εμφάνιση και ταλέντο και αποτελεί έναν από τους ζωντανούς μύθους του Holywood. Ωστόσο η ίδια δεν φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ομορφιά της αφού όπως δήλωσε στο παρελθόν «Δεν είχα καθόλου εμπιστοσύνη στην ομορφιά μου όταν ήμουν πιο μικρή».


Η Helen Mirren μπορεί να είναι 66 χρονών σίγουρα όμως δεν της φαίνεται. Η βρετανίδα ηθοποιός είχε δηλώσει κάποια στιγμή για την ηλικία της: «Πρέπει να αφήσουμε αυτές τις αηδίες. Δημιουργεί περισσότερο άγχος στις γυναίκες και σίγουρα δε θέλω να επηρεάσει και εμένα. Δεν είμαι όμορφη. Το γεγονός ότι δείχνω ωραία σε αυτή την ηλικία είναι άσχετο».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr