powered by Agones.gr - opap

7 Φεβ 2011

Συλλήψεις αγροτών στον Προμαχώνα

Ακινητοποιημένοι παραμένουν οι αγρότες πριν τον κόμβο Πετριτσίου

Σε συλλήψεις μελών της παράταξης των αδέσμευτων αγροτών, που πέρασαν τον αποκλεισμό των ΜΑΤ λίγο πριν τον κόμβο Πετριτσίου, προχώρησαν άνδρες της αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, μετά από εντολή του Ταξίαρχου Δημήτρη Τσώτα.

Οι αγρότες που συνελήφθησαν κατάφεραν, μέσω αγροτικών παράδρομων, να παρακάμψουν το «μπλόκο» των ΜΑΤ λίγο πριν τη γέφυρα Πετριτσίου και μέσω Αγκίστρου να φτάσουν στον παραμεθόριο σταθμό του Προμαχώνα.

Ακολούθησε η σύλληψη έξι αγροτών. Την ίδια ώρα, ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ αστυνομικών, αγροτών και διερχόμενων οδηγών, όταν οι παραταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ εμπόδισαν τη διέλευση όλων των οχημάτων από και προς τον παραμεθόριο σταθμό του Προμαχώνα, λίγο πριν τη γέφυρα του Πετριτσίου.

Στο συμβάν ενεπλάκη και το τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA, που επιχείρησε να περάσει το αστυνομικό οδόφραγμα των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψη δύο ατόμων του τηλεοπτικού συνεργείου, για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στις αστυνομικές αρχές, αλλά λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στην αστυνομική δύναμη συμμετέχουν διμοιρίες των ΜΑΤ από τη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα και τις Σέρρες, ενώ αναμένεται αστυνομική δύναμη και από την Ημαθία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr