powered by Agones.gr - opap

6 Φεβ 2011

Σε θέση Ευρώπης η Καβάλα

Σε θέση πλέι οφ παρέμεινε η Καβάλα, καθώς σε αγώνα για την 21η ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας, με γκολ του Νικουλάε στο 41ο λεπτό.

    Η Καβάλα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τον Κωνσταντόπουλο, καθώς το σουτ του Ντικρόκ (30`) δεν βρήκε στόχο, ενώ επτά λεπτά αργότερα, ο Νικουλάε δεν μπόρεσε να σκοράρει μετά την σέντρα του Ονουάτσι.

    Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ, όταν στο 41`, ο Ριος βρήκε με μια έξυπνη μπαλιά στην περιοχή τον Νικουλάε, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους «Αργοναύτες».

    Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η Καβάλα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά στο 52` ο Νικουλάε ξεπέρασε τον Κωνσταντόπουλο και έπεσε εντυπωσιακά προσπαθώντας να πάρει πέναλτι. Ομως ο Βοσκάκης δεν ξεγελάστηκε και έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ρουμάνο άσο. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και κράτησαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 76` ο Ντουγκλάο έπιασε κεφαλια από καλή θέση, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

    Διαιτητής: Βοσκάκης, Καρντόζο, Γραμμόζης, Νικουλάε

    Κίτρινες : Χαμπλ,

    Κόκκινες :

    Συνθέσεις:

    ΚΑΒΑΛΑ (Χενρι Κάτσεπρτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Χργκοβιτς, Πέρτζελ, Καρντόζο (70` Σιόντης), Ντικρόκ, Αμπντούν, Ονουάτσι (86` Περιεϊρίνια), Νικουλάε, Ριος.

    ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης (46` Χαμπλ), Καλαντζής, Μίχος, Τσίγκας (65` Μαζνόφ), Παρασκευαϊδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Επστάιν, Γραμμόζης, Μακρής (78` Ιωάννου).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr