powered by Agones.gr - opap

6 Φεβ 2011

Μια πλανητική όψη που φέρνει τα πάνω κάτω

Ο Δίας είναι ο πολλαπλασιαστής του σύμπαντος και του αρέσει να επεκτείνει ότι αγγίζει. Όταν ο Πλούτωνας βάλλεται αρνητικά, μπορεί να βγάλει ζήλια και καταπιεσμένη οργή, που έχει σαν αποτέλεσμα τα πράγματα να οδηγούνται στα άκρα. Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει τον φανατισμό στη ζωή μας. Κάποιοι θα πιστέψουν ότι γνωρίζουν καλύτερα τα πράγματα από τους άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της όψης και θα αρχίσουν να εκμεταλλεύονται καταστάσεις εις βάρος άλλων. Ο Δίας όταν προκαλεί τον Πλούτωνα τον αναγκάζει να αντιδρά με πυρηνικά όπλα. Περιττό λοιπόν να πούμε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ιδιαίτερα μεταξύ 21 - 27 Φεβρουαρίου, θα υπάρξει παθιασμένη αντιπαράθεση μεταξύ αντιπάλων, ιδιαίτερα όσο η όψη αυτή θα κορυφώνεται!!
Αυτό είναι το δεύτερο πέρασμα του Δία σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ή όψη αυτή είχε ξανασυμβεί το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμμένα στίς 24 Ιουλίου 2010 με τη διαφορά, ότι ο Πλούτωνας τότε, ήταν ανάδρομος ενώ ο Δίας ορθόδρομος πάλι.
Θυμηθείτε λοιπόν γεγονότα που συνέβησαν στην ζωή σας το περασμένο καλοκαίρι, κυρίως στις αρχές Ιουλίου 2010 και αυτό μπορεί να είναι μια γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Αν έχετε να κάνετε με οποιεσδήποτε ανεπίλυτες συγκρούσεις που ξεκίνησαν πέρυσι το καλοκαίρι, μάλλον θα διαπιστώσετε ότι, μετά το πέρασμα του τετραγώνου Δία - Πλούτωνα τα πράγματα θα βρούν τελικά την λύση τους.
Προφανώς ο Τοξότης και Σκορπιός (κυβερνώνται από τον Δία και τον Πλούτωνα αντίστοιχα), θα είναι πιο ευαίσθητοι κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, αλλά και ο Αιγόκερως και ο Κριός μπορεί επίσης να διαπιστώσουν, ότι έχουν να κάνουν με περισσότερες συγκρούσεις από ότι συνήθως. Για όσους από εσάς αρέσει να ιππεύετε αυτά τα κοσμικά κύματα μπορεί να ξεκινήσετε νέους σχεδιασμούς ή καινούργιες σχέσεις μέσα από μια εκρηκτική φάση, που όμως μπορεί και να σκάσει στα χέρια σας.
Τώρα το τεχνικό μέρος:
Η όψη αυτή θα πραγματοποιηθεί στίς 7 μοίρες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το Δία στον Κριό στις 26 Φεβρουαρίου του 2011. Δείτε το γενέθλιο χάρτη σας. Αν έχετε οποιονδήποτε πλανήτη (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή κ.λπ.), ή ειδικά σημεία επιροής (Ωροσκόπο, Μεσουράνημα) μεταξύ 5 και 9 μοιρών στον Αιγόκερω, Κριό, Καρκίνο, ή Ζυγό (παρορμητικός σταυρός), ετοιμαστείτε για προβλήματα.
Ακόμα κι αν δεν έχετε πλανήτες σε αυτές τις μοίρες ή στα σημεία επιροής που κάνουν όψεις με το παραπάνω τετράγωνο, θα μπορούσαν να υπάρξουν πάλι κάποια προβλήματα, δεδομένου ότι ο Δίας και ο Πλούτωνας θα επηρεάζουν κάποιο σημείο του Ωροσκοπίου σας.
Έτσι, αν η ζωή σας φανεί λίγο τρελή γύρω στο δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου συμβουλευτείτε τον αστρολόγο σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr