powered by Agones.gr - opap

7 Φεβ 2011

"Δεν υπάρχει κίνδυνος ακρωτηριασμού"

Φθηνά την γλύτωσε ο οδηγός της Renault Ρόμπερτ Κούμπιτσα, καθώς οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν την ροή του αίματος στο δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί οριστικά ο ακρωτηριασμός! Στο όριο η καριέρα του...

Ο πολωνός οδηγός κατά την διάρκεια του ιταλικού ράλι Ronde di Andora έπεσε με φόρα σε έναν τοίχο, με αποτέλεσμα το αμάξι να γίνει σμπαράλια.

Η ατυχία για τον 26χρονο αθλητή ήταν πως ένα κομμάτι του αμαξιού ξεκόλλησε και έπεσε στο δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα να σπάσει σε πολλά σημεία.
Οι γιατροί στην αρχή δεν κατάφεραν να επαναφέρουν την ροή του αίματος, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος ακρωτηριασμού να είναι ορατός. Τελικά ο Κούμπιτσα την γλύτωσε, όμως η καριέρα του έχει σταματήσει με χειρόφρενο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από την γαλλική εταιρία, ο Κούμπιτσα θα μείνει εκτός για τουλάχιστον ένα χρόνο, ενώ θα πρέπει να υποστεί σε πολλαπλές εγχειρήσεις έτσι ώστε να επανέλθουν όλοι οι μυς του χεριού σε κανονική μορφή.

Αυτός είναι και ο λόγος που κανείς δεν γνωρίζει αν θα καταφέρει να επανέλθει στην ενεργό δράση. Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr