powered by Agones.gr - opap

8 Φεβ 2011

«Η νέα διοίκηση διαστρεβλώνει την πραγματικότητα»




Πάντως τα 51,4 εκατ. ευρώ «έκαναν φτερά» από τα ταμεία του δήμουΟ τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, κάλεσε τη νέα διοίκηση να ασχοληθεί σοβαρά με τα καθημερινά προβλήματα της Θεσσαλονίκης και όχι με την κατασυκοφάντηση της προηγούμενης διοίκησης και του ιδίου προσωπικά.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε στο θέμα της υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως «θα πρέπει επιτέλους η γκεμπελική τακτική της συνεχούς διαστρέβλωσης της πραγματικότητας να παύσει», ενώ εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη.

Σημειώνουμε ότι, σύμφωνα με έρευνα της οικονομικής επιθεωρήτριας Αν. Τσεμπερά, βρέθηκε «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία ανέρχεται σε 51,4 εκατ. ευρώ. Το τελικό πόρισμα έχει κατατεθεί τον περασμένο Νοέμβριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Η έρευνα αποδίδει ποινικές ευθύνες σε 24 άτομα, ενώ για την υπόθεση έχει προφυλακισθεί ο πρώην υπάλληλος της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου, Παναγιώτης Σαξώνης.

Σχετικά με τις απολύσεις των εργαζομένων στη Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ), ο κ. Παπαγεωργόπουλος υποστήριξε πως είναι «άλλη μία επίδειξη της εκδικητικής μανίας που έχει καταλάβει τη νέα διοίκηση».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr