powered by Agones.gr - opap

6 Φεβ 2011

Ο Πλούταρχος στο Σαν Ρέμο

Η δοκιμασμένη στον χρόνο φωνή του Αλ Μπάνο και η λαϊκή φωνή του Γιάννη Πλούταρχου ενώθηκαν πριν λίγο καιρό σε μια μουσική συνεργασία που κάνει την δισκογραφική της έξοδο μέσα από Κυριακάτική εφημερίδα, με την οποία θα κυκλοφορήσει το νέο cd. Το σημαντικότερο γεγονός όμως που θα επισφραγίσει αυτή τη συνεργασία είναι η εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου στο Θέατρο "Άριστον", στο Σαν Ρέμο της Ιταλικής Ριβιέρας.
Πρόκειται για τον πρώτο Έλληνα τραγουδιστή που θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο φεστιβάλ τραγουδιού, όπου κάθε χρόνο εμφανίζονται σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Η μουσική διοργάνωση ξεκινά στις 15 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 19 του ίδιου μήνα, ενώ την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, οι Ιταλοί θα γιορτάσουν τα 150 χρόνια της ένωσης της Ιταλίας.
Εκεί ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Αλ Μπάνο θα τραγουδήσουν μαζί με τη διεθνούς φήμης λυρική τραγουδίστρια Μονσερά Καμπαγιέ, ένα από τα δυσκολότερα σε εκτέλεση ιταλικά τραγούδια, το "Va pensiero" (από τα πιο γνωστά χορωδιακά κομμάτια της όπερας Ναμπούκο του Τζουζέπε Βέρντι).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr