powered by Agones.gr - opap

8 Φεβ 2011

Ανανεώνει ο Κυργιάκος!

Ο Σωτήρης Κυργιάκος συμπλήρωσε 22 εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν και εξασφάλισε την επέκταση της συνεργασίας του με τους "κόκκινους" μέχρι το καλοκαίρι του 2012 βάσει ειδικής ρήτρας.
Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε υπογράψει για 2+1 χρόνια με την ομάδα του Μέρσισαϊντ όταν είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2009 από την ΑΕΚ, και όχι μόνο κατόρθωσε να αντέξει στον ανταγωνισμό για μία θέση στην 11αδα αλλά θα παραμείνει κάτοικος "Άνφιλντ" και για τρίτη στη σειρά σεζόν.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", το +1 που υπήρχε στο διετές συμβόλαιο του "Sotis" προέβλεπε ότι θα ανανεωνόταν το συμβόλαιό του αν έπιανε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών τη δεύτερη σεζόν, με τον Κυργιάκο να φτάνει ήδη τις 22 από τον Φλεβάρη (13 στο πρωτάθλημα, 1 στο Λιγκ Καπ, 8 στο Γιουρόπα Λιγκ) και να εξασφαλίζει την παραμονή του στην ομάδα για έναν ακόμα χρόνο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας στόπερ έχει σημειώσει τρία γκολ στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στη Λίβερπουλ, ενώ ισάριθμες φορές έχει ψηφιστεί από τους φίλους των "κόκκινων" ως καλύτερος παίκτης του μήνα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr