powered by Agones.gr - opap

7 Φεβ 2011

«Θρίλερ» με την εξαφάνιση δύο εξάχρονων κοριτσιών

ΔΕΙΤΕ: Τις φωτογραφίες των μικρών ΕλβετίδωνΣτις παρακάτω φωτογραφίες είναι η εξάχρονη Λίβια και εξάχρονη Αλέσια, οι οποίες εξαφανίστηκαν από τις 30 Ιανουαρίου όταν απήχθησαν από τον πατέρα τους, ο οποίος όμως την Παρασκευή αυτοκτόνησε.

Ο πατέρας, καναδικής καταγωγής Ματίας Σεπ πήρε τα κορίτσια από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου στην Ελβετία, στις 30 Ιανουαρίου και ταξίδεψε στη Γαλλία έπειτα στην Ιταλία, όπου αυτοκτόνησε την Παρασκευή πέφτοντας στις ράγες ενός τρένου.

Από τότε ελικόπτερα, σκύλοι ανιχνευτές και πολλοί εθελοντές συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των κοριτσιών. Ο πατέρας τους είχε στείλει στην εν διαστάσει σύζυγό του μία επιστολή από τη Μασσαλία, λέγοντας ότι είναι απελπισμένος και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Αnsa, ο Σεπ είχε κάνει μεγάλες αναλήψεις μετρητών στη γαλλική πόλη.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν αν είχε πάρει μαζί του τις κόρες του στη Γαλλία και την Ιταλία. Στην Απούλια, όπου αυτοκτόνησε βρίσκονται σε εξέλιξη εντατικές έρευνες με τη συμμετοχή της γαλλικής, ιταλικής και ελβετικής αστυνομίας, ενώ ελικόπτερα «χτενίζουν» την περιοχή.


Λίβια


Αλέσια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr