powered by Agones.gr - opap

6 Φεβ 2011

Σοβαρό ατύχημα για τον Κούμπιτσα

Ο οδηγός της Formula 1 για την ομάδα Renault Lotus, Ρόμπερτ Κούμπιτσα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα σε αγώνα ράλι της Ιταλίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού πρακτορείου ANSA, ο 26χρονος -οδηγώντας ένα Skoda Fabia S2000- βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε στον τοίχο μιας εκκλησίας, στο ιταλικό Rally Ronde di Andora.
Ο συνοδηγός του, Γιακούμπ Γκέρμπερ, βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο, αλλά ο Κούμπιτσα χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από τους πυροσβέστες.
Σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της ομάδας, ο Πολωνός είχε τις αισθήσεις σε όλη τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο, αλλά το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA αναφέρει ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Έντονη φημολογία έχει υπάρξει σχετικά ακρωτηριασμού του χεριού με τον εκπρόσωπο του νοσοκομείου, Roberto Carrozzino να δηλώνει ότι :
«Δεν μπορείς να πάρεις τόσο γρήγορα την απόφαση του ακρωτηριασμού. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αλλά ούτε και να αρνηθώ τα σχετικά δημοσιεύματα που γράφονται.»
Σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγο, ο μάνατζερ του Κούμπιτσα, Ντανιέλε Μορέλι, ο Πολωνός οδηγός της Φόρμουλα Ένα αντιμετωπίζει πρόβλημα λειτουργικότητας στο δεξί χέρι, την οποία προσπαθούν να αποκαταστήσουν οι θεράποντες χειρουργοί.
«Αποκατεστάθη η λειτουργία της αρτηρίας και ανατάχθηκαν τα κατάγματα, ενώ τώρα ασχολούνται με τις λειτουργίες των μυών. Ο Ρόμπερτ έχει δυνατή κράση και θα τα καταφέρει», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μορέλι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr