powered by Agones.gr - opap

7 Φεβ 2011

Ξεκινούν εξονυχιστικές έρευνες για το έλλειμμα

Έρχονται διώξεις για τη μαύρη «τρύπα» στο δήμο ΘεσσαλονίκηςΤους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα περιουσιακά στοιχεία των φερομένων ως εμπλεκομένων στο τεράστιο έλλειμμα που αποκαλύφθηκε στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, ανοίγουν οι δικαστικές αρχές.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Λάμπρος Τσόγκας, κοινοποίησε στα στελέχη του ΣΔΟΕ, να οριστούν δύο υπάλληλοι που θα συγκεντρώσουν και θα επεξεργαστούν τα οικονομικά στοιχεία των εμπλεκομένων στο μεγάλο αυτό οικονομικό σκάνδαλο.

Παράλληλα, ζητά η έρευνα να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο ως τον Ιούνιο, ενώ την εποπτεία της προκαταρκτικής εξέτασης θα έχει η οικονομική επιθεωρήτρια Αναστασία Τσεμπερά.

Ο γ' ειδικός ανακριτής Θεσσαλονίκης, Κ. Αλεξίου, που χειρίζεται την υπόθεση του ελλείμματος, αναμένεται να προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύνταξη κατηγορητηρίων σε βάρος προσώπων που φέρονται να έχουν σχέση με το σκάνδαλο.

Αναφορικά με το πόρισμα της κ. Τσεμπερά διαπιστώνεται μαύρη τρύπα στα ταμεία του δήμου ύψους 51.416.745 ευρώ κατά την περίοδο 1997 – 2008.

Πηγή: aftodoikisi.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr