powered by Agones.gr - opap

8 Φεβ 2011

Έρευνες για τον δράστη της παραλίγο τραγωδίας


Εντάλματα σύλληψης για τη υπόθεση στα Τρία Μοναστήρια ΡεθύμνουΣυνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη της παραλίγο τραγωδίας, κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας, στα Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου στις 5-2-2011, στο οποίο τραυματίστηκαν δύο νέοι άνθρωποι, μαθητές Εσπερινού Λυκείου.

Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί τρία εντάλματα σύλληψης για το περιστατικό, μιας και σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, προέκυψε η συμμετοχή στο περιστατικό ακόμα δύο Ελλήνων, ηλικίας 25 και 23 ετών.

Σε βάρος πλέον και των τριών δραστών, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Ρεθύμνου, για απόπειρα - συμμετοχή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ήδη συνελήφθη ο ένας δράστης και αναζητούνται οι άλλοι δύο.

Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, οι τρεις Έλληνες, βρέθηκαν στο κέντρο διασκέδασης, όπου πραγματοποιούταν η χοροεσπερίδα. Ο ένας 25χρονος δράστης, για ασήμαντο λόγω, διαπληκτίστηκε αρχικά με τον 31χρονο Πρόεδρο του 15μελους Συμβουλίου, ενώ στη συνέχεια, μαζί με τους δύο φίλους του, επιτέθηκαν στον 31χρονο, χτυπώντας τον με τα χέρια.

Κατόπιν, ο 25χρονος δράστης, με όπλο που παρανόμως έφερε μαζί του, πυροβόλησε εντός του καταστήματος δύο φορές, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 31χρονο στο μάγουλο. Επιπλέον, τραυματίστηκε στο δεξί χέρι και ο ένας από τους φίλους του δράστη με τον οποίο, από κοινού, είχαν επιτεθεί στον 31χρονο.

Μετά από έρευνες που έγιναν στα σπίτια των τριών δραστών, βρέθηκαν στο σπίτι του 23χρονου δράστη και στην πατρική του οικία, εννέα αβολίδωτα φυσίγγια διαμ. 9 mm, ένα πλήρης φυσίγγιο διαμέτρου. 9 mm και επτά φυσίγγια πυροβόλου όπλου, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο 25χρονος τραυματίας δράστης, συνελήφθη, βάσει του εντάλματος και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr