powered by Agones.gr - opap

15 Δεκ 2011

AMD vs Intel is over: Η AMD στρέφεται στην mobile αγορά!


Η AMD αποφάσισε να σταματήσει να επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στους επεξεργαστές για PC. Αντιθέτως, από εδώ και στο εξής θα κινείται περισσότερο στον τομέα των mobile CPUs.
Οι καταστροφικές επιδόσεις των Bulldozer και τα λάθη του marketing τμήματος, που πριν από περίπου ένα μήνα οδήγησαν σε μαζικές απολύσεις του 10% του προσωπικού (60% από αυτό ήταν άτομα του marketing), πρέπει να "ταρακούνησαν" αρκετά την διοίκηση της εταιρείας, κάνοντάς την να καταλάβει ότι ίσως τα PC δεν είναι η καλύτερη επιλογή πλέον.
Ο κόσμος περίμενε πολλά από τους καινούριους οχταπύρηνους επεξεργαστές και εν τέλει, έγινε μάρτυρας επιδόσεων χειρότερων των Thuban. Εξού και η απόφασή της να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το mobile κομμάτι - ίσως να παραμετροποιήσει κατάλληλα την επιτυχημένη πλατφόρμα Fusion για να προκύψουν Fusion tablet/smartphone chips.

"Βρισκόμαστε σε σημείο καμπής", δήλωσε ο Mike Silverman, εκπρόσωπος τύπου της AMD. "Πρέπει όλοι να ξεχάσουμε τη νοοτροπία AMD vs Intel και να αλλάξουμε σελίδα", συνέχισε. Τα παραπάνω μοιάζουν απολύτως λογικά αν αναλογιστείτε ότι η AMD έμεινε για παραπάνω από 6 μήνες χωρίς πραγματικό CEO, έπρεπε λοιπόν να κάνει κάτι και μάλιστα άμεσα!

απο:python
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr