powered by Agones.gr - opap

13 Δεκ 2011

Αίσιο τέλος στο θρίλερ του Κορυδαλλού

Αίσιο τέλος έχει το θρίλερ στις φυλακές Κορυδαλλού , με τον Παναγιώτη Βλαστό να παραδίδει το όπλο του και τρία μαχαίρια και να προχωράει στην παράδοση των τριών ομήρων .Το θρίλερ με την ομηρία των σωφρονιστικών υπαλλήλων από τον βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστό και τους καταδικασθέντες για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Γιώργο Πολύδωρο, Χρήστο Τσάκαλο, Μιχάλη και Γιώργο Νικολόπουλο έλαβε τέλος περίπου στις 23: 00 το βράδυ της Δευτέρας.



Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, ο Βλαστός και οι συγκρατούμενοί του δέχτηκαν να παραδώσουν το όπλο που κατείχαν καθώς και τρία κουζινομάχαιρα, ενώ παράλληλα έδωσαν στη διοίκηση των φυλακών και κείμενο με αιτήματά τους για τις άθλιες, όπως τις χαρακτηρίζουν, συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές.
Η ομάδα των έξι σχεδίαζε να αποδράσει σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης , ο οποίος άφησε αιχμές για την αργοπορημένη άδεια που πήρε για να εισέλθει στις φυλακές.
Η προσπάθεια όμως ήταν αποτυχημένη κάτι που τους οδήγησε στο να αντιδράσουν και να κρατήσουν ως ομήρους τρεις σωφρονιστικούς υπάλληλους, ενώ παράλληλα άλλοι 25 συγγενείς κρατουμένων, που βρίσκονταν την ώρα της προσπάθειας για απόδραση στον χώρο του επισκεπτηρίου, παρέμεναν εγκλωβισμένοι εκεί.
Οι τρείς όμηροι που απελευθερώθηκαν είναι καλά στην υγεία τους.
Οι έρευνες τώρα στρέφονται στο σχέδιο απόδρασης καθώς και στο πως ο Βλαστός βρέθηκε οπλισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο μπήκε στην φυλακή από εξωτερική πηγή.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας , η οποία είχε αποκλείσει την περιοχή, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την συμμετοχή του Yφυπουργού Δικαιοσύνης, Γ. Πεταλωτή, του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Όθωνα και του γ.γ. του ίδιου Υπουργείου, Λ. Οικονόμου, υπό τον συντονισμό του Υπουργού Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊώανου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr