powered by Agones.gr - opap

16 Δεκ 2011

Συνέντευξη Καρακατσάνωφ για τους σκοπιανούς

Ο πρόεδρος  της «Εσωτερικής Μακεδονικής  Επαναστατικής Οργάνωσης» - ВМРО (http://en.wikipedia.org/wiki/Internal_Macedonian_Revolutionary_Organization)Βουλγαρίας, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ (φωτό δεξιά) έδωσε συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους της σκοπιανής τηλεόρασης «Κανάλ 5» σχετικά με το ζήτημα περί «Μακεδόνων».

Ο Καρακατσάνοφ δήλωσε τα εξής:


 «Λέω συνέχεια στους ‘συναδέλφους’ μου στα Σκόπια και το έχω γράψει σε τουλάχιστον 1.000 άρθρα τόσο σε βουλγαρικές, όσο και σε διεθνείς εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένων και των σκοπιανών που αναφέρονται και υπηρετούν το σκοπό αυτό. Πρόκειται μια ιστορική αναλήθεια και η ‘Μακεδονία» σας είναι ένα  σερβο-κουμμουνιστικό ψέμα.


Και δεν έχω κουραστεί να το λέω. Και όπως είπε ο μεγάλος ηγέτης της ΕΜΕΟ, Τοντόρ Αλεκσαντρόφ: « Μια μέρα η αλήθεια και η δικαιοσύνη θα νικήσει, αλλά πιο γρήγορα θα νικήσει αν την καταπολεμήσεις με την αλήθεια και τη δικαιοσύνη».

Παρά το ότι λένε για μένα, εγώ αγωνίζομαι. Δεν είναι μόνο πάλη δική μου αλλά πάλη γενεών ‘Μακεδόνων’ (Βουλγάρων) όπως είναι :  του Κούζμαν Σαπκάρεφ, Γριγκόρ Παρλίτσεφ, Ντζίνιοτ, Ντάμε Γκρούεφ, Γκότσε Ντέλτσεφ,  Γιάνε Σαντάνσκι, Γιόρτσε Πετρόφ (σαν και εμένα που εργάστηκαν στη βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες), Τοντόρ Αλεξαντρόφ, Ιβάν Μιχαήλοφ και χιλιάδων άλλων που αγωνίστηκαν για το θρίαμβο της Βουλγαρίας στη Μακεδονία.

Και τώρα να αγωνιστούμε για τι;

Για τα σερβικά ψέματα του  Σβίιτς και  Νοβάκοβιτς,  για τις ηλιθιότητες που  αναπτύσσουν  για αυτό που ονομάζουν «αρχαίο (Σλαβο -Μακεδονικό)  έθνος» και το οποίο κάνει όλον τον κόσμο να γελά!

Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί και μια μέρα τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας θα σας καταραστούν όταν θα εξαλείψουν οι ψευδείς αιτίες και γίνει η «Μακεδονία» μια αλβανική επαρχία.

Σχετικά με την ταινία (των Σκοπιανών) ‘Τρίτο Ημίχρονο’, αυτή αποτελεί μια άλλη προσπάθεια διαχωρισμού από το βουλγαρικό λαό ώστε να αυτό-προσδιοριστούν κάτι το διαφορετικό, το ξεχωριστό.

Ενώ το 1941 το όνομα ‘Μακεδονία’ ήταν απαγορευμένο στην Βαρντάρ Μπανόβινα, (περιοχή των Σκοπίων) οι Βούλγαροι «κατακτητές» βάπτισαν  την περιοχή των Σκοπίων με το όνομα αυτό.

Η ‘φαστιστική Βουλγαρία’ την ίδια εποχή επένδυσε  μέσα σε τρία χρόνια δισεκατομμύρια Λέβα  για την κατασκευή σχολείων, δρόμων, σιδηροδρόμων  για να εισάγει τρόφιμα στον πληθυσμό κλπ.

Γιατί δεν λέτε την αλήθεια για τη σερβική κυριαρχία στη ‘Μακεδονία’ το 1918- 1941;

Δείτε τη διαφορά με την ‘βουλγαρική κατοχή’ και αφήστε στο λαό να συγκρίνει.

Δείτε πως το 90% των στρατιωτών και των αστυνομικών των «κατακτητών» της ‘Μακεδονίας’ του 1941-44,  οι διοικητές των περιφερειών, οι δήμαρχοι, οι υπάλληλοι κλπ. που ήταν στη ‘Μακεδονία’ είναι οι παππούδες σας που τώρα εσείς στρέφεστε εναντίον  των τάφων τους.

Αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα και χρειάζεται πραγματική συζήτηση για να μπορέσετε να οργανώσετε ένα συνέδριο που θα βγεί ζωντανά στον αέρα.

Και δεν μου είναι κόπος να έρθω στα Σκόπια για να το κάνω, όπως άλλωστε έχω κάνει χιλιάδες φορές.

Έτσι, αγαπητοί  ‘συνάδελφοι’  της  επαγγελματικής δημοσιογραφίας που παρουσιάζετε τα γεγονότα στο ευρύ κοινό, προβαίνετε σε ένα γυμνό προπαγανδιστικό ψέμα.

Αλλά είστε τόσο καλοί μαθητές του Γκαίμπελς, που αφού θα το επαναλάβετε χίλιες φορές, το ψέμα θα γίνει πραγματικότητα.

Τίποτε περισσότερο.

Θυμηθείτε όμως τη τύχη του Goebbels και του Ράιχ».

Πηγή: Агенция "Фокус"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr