powered by Agones.gr - opap

13 Δεκ 2011

Ο Παπαχελάς, ο Καρατζαφέρης και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!!!

Ο Αλέξης Παπαχελάς, σε πρόσφατη εκπομπή του και με καλεσμένο τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, δεν «έκρυψε» τη συμμετοχή του στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ενώ επί αρκετή ώρα συζητούσαν για τη «Λέσχη» και την «Τριμερή Επιτροπή» λες και συζητούσαν για κάποια… χαρτοπαικτική λέσχη!
Να σημειωθεί ότι το όνομα του Αλέξη Παπαχελά εμφανίζεται και στην επίσημη λίστα των μελών, ενημερωμένη μέχρι τον Οκτώβριο του 2011, της «Τριμερούς Επιτροπής», της οποίας μέλη, μεταξύ άλλων «επιφανών» είναι και ο Έλληνας πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και ο Ιταλός ομόλογός του, Μάριο Μόντι!

Στην ίδια λίστα φιγουράρουν ονόματα επιχειρηματιών, τραπεζιτών και στελεχών επενδυτικών ομίλων και κερδοσκοπικών εταιριών.

Βλέποντας και μονο το βιντεο,δεν μπορει παρα να αηδιάσει καποιος απο την προσπάθεια που γίνεται απο ''εθνοσωτήρες'' για να νομιμοποιήσουν τις οποιες ξένες δυναμεις προσπαθουν να βάλουν χέρι στην ελλάδα ''μυστικές'' ''αποκρυφιστικές'' ή μη...το χειρότερο δε ειναι οτι το παίζουν πατριώτες (οτι σκατά πατριώτης μπορεί να θεωρηθεί καποιος που ασπάζεται τον ναζισμό)
mr 24/7
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr