powered by Agones.gr - opap

21 Δεκ 2011

FED: Ιδιωτική τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο

Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα προδίδουν την χώρα τους όταν για λίγες δεκάρες διαφήμισης η με τι άλλο τα χρησιμοποιούν για να μας προβάλουν τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ διεθνείς απατεώνες σαν αξιόπιστους οργανισμούς.
Federal Reserve bank, Federal Reserve system of US, Central banking system of the United States. = Μερικά από τα ονόματα και τους χαρακτηρισμούς πίσω από τις οποίες κρύβεται η ιδιωτική εταιρεία αυτή που από το 1913 λυμαίνεται το οικονομικό σύστημα της Αμερικής και κατ επέκταση το παγκόσμιο, δημιουργώντας τις οικονομικές κρίσεις και ανόδους.


Έχει πάρει από το Αμερικανικό κράτος την διαχείριση του νομίσματος, με αποτέλεσμα να εκδίδει χαρτονομίσματα και ομόλογα να δανείζει το κράτος και τους πολίτες τα ίδια τους τα χρήματα τα οποία δημιουργεί από το τίποτα, με κόστος μόνο το χαρτί που τυπώνει.

Η FED μαζί με το υπόλοιπο σινάφι που συστάθηκε αργότερα ΔΝΤ, την παγκόσμια τράπεζα (World Bank) κ.τ.λ. δείχνει να είναι οι υπηρεσίες για την παγκόσμια κυριαρχία όπως ακριβώς περιγράφεται στα «Προτόκολα για την παγκόσμια κυριαρχία».

Πολλές πληροφορίες δείχνουν ότι συστάθηκε και διοικείται από εβραϊκά κυκλώματα στην Αγγλία και την οικογένεια Rothschilds που έχει διασκορπιστεί σε ολόκληρο τον κόσμο ελέγχοντας παντού το τραπεζικό σύστημα και μέσω αυτού ασκεί κυβερνητική πολιτική στην κάθε χώρα.

«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»,

Mayer Amshell Rothschild

http://logioshermes.blogspot.com

Πηγή: user/kataggelies

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr