powered by Agones.gr - opap

21 Ιαν 2012

Μπαρτσελόνα: Οι εμφανίσεις της σεζόν '12-'13!


Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, κάνει τις απαραίτητες διεργασίες προκειμένου να επιλέξει τις νέες εμφανίσεις της επόμενης σεζόν.
Η καταλανική «Sport» παρουσίασε αποκλειστικά το πώς θα είναι οι νέες εμφανίσεις των «μπλαουγκράνα» για την σεζόν 2012-13, όπως της παρουσίασε και η Νike στο διοικητικό συμβούλιο της Μπάρτσα.

 Η βασική εμφάνιση όπως είναι ευκόλως εννοούμενο παραμένει σε… μπλαουγκράνα αποχρώσεις, ωστόσο θα έχει πιο μοντέρνες γραμμές. Δηλαδή οι φετινές ρίγες φεύγουν και έρχονται τρεις μεγάλες με το πορφυρό να είναι στο κέντρο και στο «σβήσιμο» της να ξεκινάνε οι χαρακτηριστικές γραμμές μπλε χρώματος.
Η δεύτερη κάνει… επιστροφή στο παρελθόν, καθώς έχει επιλεγεί η πορτοκαλί εμφάνιση που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά την σεζόν 1991-92 και η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε ήταν το 2006-07, όταν προπονητής «στο καμάρι της Καταλωνίας» ήταν ο Φρανκ Ράικαρντ.
Η τρίτη εμφάνιση είναι ένας συνδυασμός από παλαιότερες εμφανίσεις, καθώς από το λαιμό έως και το στέρνο θα είναι μαύρη και στο υπόλοιπο της μπλε με κίτρινες λεπτές γραμμές στα μανίκια.
  >πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr