powered by Agones.gr - opap

21 Φεβ 2012

Δημοσκόπηση GPO σε MEGA: Τρόϊκα και "ξερό ψωμί"!


Tίποτα το νεότερο από την δημοσκόπηση της GPO, για το MEGA με μία μάλλον "εξωραϊσμένη" εμφάνιση του ΠΑΣΟΚ με 13,1% χωρίς αναγωγή των αναποφάσιστων. Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 19,4% ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 12,0%, το ΚΚΕ 9,5%, ΛΑΟΣ 5,1%, ΣΥΡΙΖΑ:8,5%, ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1,95, Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος συγκεντρώνει το 27,2%.

Την ίδια ώρα, το 78,2% των πολιτών πιστεύουν πως με τη ψήφιση του νέου μνημονίου δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος της χρεοκοπίας, κάτι που πιστεύει το 15,9%.

Στην ερώτηση εάν οι πολίτες πιστεύουν ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύθηκε (αποτελεσματικά) με την τρόικα τα μέτρα, που ψηφίστηκαν πρόσφατα στη Βουλή, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 32,7% απαντά ναι/ και μάλλον ναι, το 65,8% όχι/ μάλλον όχι και το 1,5% δξ/δα. Παράλληλα, το 95,7% κρίνει τα νέα μέτρα πολύ σκληρά και το 2,5% όχι/και μάλλον όχι.

Όσον αφορά στην άποψή τους για τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, αυτή είναι αρνητική για το 52,4% και θετική για το 43,2% (4,4% δξ/δα), ενώ στην ερώτηση «πώς κρίνετε το έργο της κυβέρνησης υπό τον Λ. Παπαδήμο», το 66,9% απαντούν αρνητικά και το 30,1% θετικά. Κρίμα για τον "εθνικό μας τραπεζίτη".Στην πρόταση ποιον θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 20%, δεύτερος ο Ε. Βενιζέλος 16,5% και ακολουθούν οι Λ. Παπαδήμος 6,3%, Φ. Κουβέλης 5,6%, Αλ. Τσίπρας 4,8%, Α. Λοβέρδος 3,0%. Άλλος 9,7%, 32,3% δξ/δα, Κανένας 1,8%.
Τραγικά φιλοτροϊκανό το πάνελ της εκπομπής "Ανατροπή" του Γιάννη Πρετεντέρη, που παρουσιάζεται η δημοσκόπηση με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Μανώλη Καψή, αδελφό του υπουργού Επικρατείας Παντελή Καψή να δίνει ρεσιτάλ υπέρ της τρόϊκας και του Μνημονίου, επιπλήττοντας όλους όσους τολμούν να έχουν αντίθετη άποψη.
Επίσης είδαμε τον καλεσμένο υπουργό Ανάπτυξης Μ.Χρυσοχοΐδη, να συμφωνεί σε όλα "ζαλισμένο" από τα χαστούκια που έχει φάει από τότε που ομολόγησε ότι ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει ποτέ και βέβαια τραγικότερο όλων, τον Άρη Σπηλιωτόπουλο της ΝΔ, ο οποίος υποστήριξε ότι οι πατριώτες βουλευτές του κόμματος που διαγράφηκαν έχουν ... μετανιώσει και θα σκεφθούν στη ΝΔ αν θα τους ξαναπάρουν πίσω ακι ότι "Τώρα κατάλαβαν το λάθος τους γιατί καταψήφισαν το ίδιο το ευρώ και την σωτηρία της χώρας"!                                       >πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr