powered by Agones.gr - opap

7 Φεβ 2011

Μπέρδεμα με Χαβίτο

Η Λα Κορούνια δεν έλαβε εντός χρόνου όλα τα απαραίτητα έγγραφα

Ευθύνες στην πλευρά του Άρη για καθυστέρηση στην έκδοση των απαραίτητων εγγράφων προκειμένου ο Χαβίτο να αγωνιστεί με τη Λα Κορούνια επιρρίπτει ο ισπανικός σύλλογος. Ο Ισπανός αν και αρχικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τη Χετάφε, αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από τη 18αδα και ο λόγος δεν ήταν αγωνιστικός.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Γαλικίας, οι άνθρωποι του Άρη δεν πέρασαν εγκαίρως όλα τα στοιχεία που απαιτούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα που χρησιμοποιείται για την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων. Έτσι, ενώ η «Ντέπορ» είχε την Τετάρτη στα χέρια της τα αντίστοιχα χαρτιά για τους Σίσκο και Σαντ, που αποκτήθηκαν την ίδια ημέρα με τον Χαβίτο, δεν συνέβη το ίδιο και με τον 28χρονο άσο.

Η διοίκηση της Λα Κορούνια ενημέρωσε την Πέμπτη την ισπανική ομοσπονδία για την καθυστέρηση του Άρη στην υπόθεση, ενώ το ίδιο συνέβη και με τη FIFA, η οποία σε αντίστοιχες υποθέσεις δε διστάζει να επιβάλει τιμωρίες. Κάποιοι στην Ισπανία συνέδεσαν την καθυστέρηση αυτή με πιθανή δυσαρέσκεια των «κιτρίνων» για τη συμφωνία του Χαβίτο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Με τα... πολλά, η διοίκηση της Λα Κορούνια ενημέρωσε πως το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα έχει στα χέρια της όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη χρησιμοποίηση του Χαβίτο.

Πηγή: sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr