powered by Agones.gr - opap

7 Φεβ 2011

Θέλουν έναν πρόεδρο ηγέτη!

Διαβάστε την ανακοίνωση των οργανωμένων του Ατρόμητου

Να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη δίνοντας όραμα στον κόσμο αλλά και να «χτυπάει το χέρι στο τραπέζι του κάθε Μπέου» ζητάει από τον Γιώργο Σπανό η λέσχη φίλων του Ατρόμητου. Στο μεταξύ, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι φίλοι του συλλόγου του Περιστερίου, υπογραμμίζουν πως «αισθανόμαστε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα», έπειτα από «τα νέα παράπονα περί μικρής προσέλευσης κόσμου στο γήπεδο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Μετά τα νέα παράπονα περί μικρής προσέλευσης κόσμου στο γήπεδο που έγιναν σε κοσμική εκδήλωση από τον αξιότιμο πρόεδρο της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών κ. Γεώργιο Σπανό, αλλά και τα γεγονότα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Εμείς στη Λέσχη Φίλων Ατρομήτου Αθηνών – Γ.Σ. Περιστερίου έχουμε σαν πρώτο μέλημα την ανάληψη πρωτοβουλιών, ώστε παίχτες, διοίκηση και φίλαθλος κόσμος να έρθουμε κοντά σαν οικογένεια. Τις τελευταίες μέρες όμως φαίνεται ότι καταλήγουμε να είμαστε δυο ξένοι στην ίδια πόλη, με σοβαρό κίνδυνο να μετατραπούμε… από δυο χωριά χωριάτες.

Σαν φίλοι του Ατρομήτου, έχουμε ταξιδέψει από την Κρήτη μέχρι την Κομοτηνή και από την Καστοριά μέχρι την Ρόδο, ρισκάροντας την σωματική μας ακεραιότητα και την οικογενειακή μας γαληνή, μόνο και μόνο για να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδος. Δεν είμαστε διατεθειμένοι λοιπόν να φορτωθούν σε εμάς ή στον απλό κόσμο του Περιστερίου τα αλλεπάλληλα επικοινωνιακά, και όχι μόνο, λάθη της Π.Α.Ε.

Ο κόσμος για να επιστρέψει στο γήπεδο θέλει να δει μια ομάδα αξιώσεων που δεν θα είναι έρμαιο των ποδοσφαιροπατεράδων. Θέλει να δει μια διοίκηση με όραμα, που μπροστά στην πρόκληση κατάκτησης ενός τίτλου θα ενισχύεται αγωνιστικά και θεσμικά. Θέλει να δει έναν πρόεδρο ηγέτη που θα τον εμπνέει. Έναν πρόεδρο που θα είναι δίπλα στα παιδιά που κάθε Κυριακή οργώνουν την Ελλάδα. Έναν πρόεδρο που θα χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι του κάθε Μπέου. Που θα προτάσσει το στήθος του για το συμφέρον της ομάδος. Θεωρούμε απαράδεκτη την συμπεριφορά της Π.Α.Ε. στο Πανθεσσαλικό, καθώς και τις μέρες που προηγήθηκαν. Καλούμε τον αξιότιμο κ. Σπανό να αφουγκρασθεί τον κόσμο και από πρόεδρος της Π.Α.Ε. να γίνει ο ΗΓΕΤΗΣ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ που θα δώσει όραμα στον κόσμο».

Πηγή: sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr