powered by Agones.gr - opap

7 Φεβ 2011

Οι Packers κατέκτησαν το Super Bowl





Οι Green Bay Packers κατέκτησαν το 4ο Super Bowl στην ιστορία τους κερδίζοντας τους Pittsburgh Steelers με 31-25 στο επιβλητικό Cowboys Stadium. Εντυπωσιακή η διοργάνωση για μία ακόμα φορά. Μπερδεύτηκε η Αγκιλέρα στον εθνικό ύμνο.


Οι Packers εκμεταλευτηκαν το εξαιρετικο τους ξεκίνημα στο παιχνίδι και στη συνέχεια απλά διατήρησαν τη διαφορά με εξαιρετική άμυνα.

Οι Steelers έκαναν την ύστατη προσπάθεια στην τρίτη περίοδο αλλά ο Aaron Rodgers δεν άφηνε αυτόν τον τίτλο να γλιστρήσει από τα χέρια του.
Το πρώτο touchdown της αναμέτρηση έγινε από του Packers και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Steelers ο Collins έκανε το κλέψιμο πετυχαίνοντας το δεύτερο συνεχόμενο για του Packers μέσα σε περίπου 30 δευτερόλεπτα! Η πρώτη περίοδος τελείωσε με τους Steelers να μειώνουν με ένα field goal σε 14-3.

Οι Packers συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στην αρχή της δεύτερης περιόδου με τον Rodgers να βρίσκει όποιον παίκτη θέλει μέσα στο γήπεδο. Το 21-3 δεν άργησε να έρθει αλλά οι Steelers είχαν απάντηση αυτή τη φορά και μείωσαν γρήγορα σε 21-10 για το ημίχρονο. Τη σκυτάλη από τους παίκτες πήραν οι Black Eyed Peas οι οποίοι έδωσαν το δικό τους show στο ημίχρονο του Super Bowl.

Η καρδιά του πρωταθλητή βοήθησε τους Steelers να σηκώσουν κεφάλι και να προσπαθήσουν για τη μεγάλη ανατροπή αλλά με την άμυνα των Packers σε τέτοια ημέρα κάτι τέτοιο ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Στην τρίτη περίοδο οι 6 φορές κάτοχοι του Super Bowl μείωσαν σε 21-17 κάνοντας πάλι ντέρμπι το παιχνίδι.

Ο Jennings έκανε ένα υπέροχο touchdown έστειλε ξανά τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο (28-17) στην αρχή της 4ης περιόδου αλλά το ματς είχε πάρει ήδη φωτιά. Οι Steelers μείωσαν για πρώτη φορά στους 3 (28-25) αλλά με ένα field goal από τους Packers η διαφορά πήγε στους έξι. Στο τέλος οι Steelers πήγαν για το touchdown που θα ισοδυναμούσε με νίκη αλλά η άμυνα των Packers ήταν εκεί για να σφραγίσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

* Ακόμα και στοιχήματα με τη χρονική διάρκεια του ύμνου ή το πόσο θα τραβήξει η Αγκιλέρα το Brave υπήρχαν, αλλά κανείς δεν περίμενε από την τραγουδίστρια να μπερδευτεί και να επαναλάβει ένα στίχο! Συμβαίνουν ακόμα και στις καλύτερες διοργανώσεις...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

video που πρεπει να δεις

http://www.tweetyblogs.gr